Pierre Vallet
Ve směsi dominuje odrůda Ugni Blanc Víno před destilací kvasí za nízkých teplot (do 27°C) kvůli zachování aromat. Velmi pomalá destilace s jemnými kvasinkami vyvíjí kulatost a...
10362
Ve směsi dominuje odrůda Ugni Blanc Víno kvasí za nízkých teplot (do 27°C) kvůli zachování aromat. Velmi pomalá destilace s jemnými kvasinkami vyvíjí kulatost a florální...
10364
Ve směsi dominuje odrůda Ugni Blanc Víno kvasí za nízkých teplot (do 27°C) kvůli zachování aromat. Velmi pomalá destilace s jemnými kvasinkami vyvíjí kulatost a florální...
10365
Ve směsi dominuje odrůda Ugni Blanc Víno kvasí za nízkých teplot (do 27°C) kvůli zachování aromat. Velmi pomalá destilace s jemnými kvasinkami vyvíjí kulatost a florální...
10366
Stránka 1 z 1 -
4 položek celkem